Search

Sobno bilje, teglice, žive slike, biljni terariji, vertikalni vrtovi, zeleni zidovi, police itd.

Updated: Sep 12

Dobrodošli u TROPIKU!

Pozdrav svima! :)


Ja sam Magdalena Hodak i vlasnica sam brenda TROPIKA. Zapravo točnije TROPIKA Green Boutique. Po zanimanju sam Prehrambeni tehničar, Specijalist za poslovnu informatiku i trenutno studiram Marketing i komunikacije. Da, znam... nigdje veze... :D

No, cijeli život sam strastveno zaljubljena u prirodu. Nedavno sam odlučila svoju strast i hobi pretvoriti u posao jer ostatak života želim raditi ono što volim i do kraja uživati u svakom trenutku koji će mi ovo uzbudljivo putovanje donijeti.

Smatram da prostore, općenito, treba više zazeleniti i popuniti biljkama kako bi nam pomogle očistiti zrak u kojem boravimo i kako bi uljepšali svoj prostor na onaj najprirodniji, najlakši, ali ujedno i najljepši način. Odavno je dokazano da zelena boja i sama priroda općenito, djeluju blagonaklono na naš cijeli organizam, ponajviše u dijelu snižavanja osjećaja nemira i stresa, prouzrokovanih ubrzanim načinom života i smanjenim boravkom u prirodi, koja nam je naravno potrebna. Iz tog razloga želim probuditi u ljudima svijest oko važnosti prirode kao takve i pokazati im da jedna klasična velika biljka u prostoru ne znači Zeleno uređenje i da stvarno možete u prostor unijeti mnogo više zelenila, a realno iskoristiti puno manje prostora nego što to zauzima jedna velika biljka na vrlo vjerojatno najboljoj lokaciji u prostoru.

gif

Iii kraj! hahahhaha -->

Ostavite u komentarima svoje mišljenje čega bi trebalo na našem tržištu biti više, čega uopće nema, a čega ima i previše. Što bi htjeli da MI razvijamo u ovom svom zelenom pojavljivanju na tržištu dizajna interijera i eksterijera? Koji vam se stil u uređenju interijera najviše sviđa? - Industrijski, minimalistički moderni ili klasični. Također, napišite da li ste i sami osjetili razliku u boravku u npr. poslovnom okruženju, koje je uređeno na zeleni i moderan način od onog koje je uređen sterilno i strogo poslovno. :)

14 views0 comments